Search
 

Despre noi

Oferim servicii complete de Frizerie, Coafor, Cosmetica, Manichiura / Pedichiura, Make-up si Estetica Faciala inca din 2006. Suntem o echipa echilibrata, cu multi ani de eperienta si in continua ascensiune, atentia noastra intotdeauna fiind centrata catre client si catre indeplinirea dorintelor acestuia.

VIZIUNEA BEAUTY ARENA

Salonul Beauty Arena își propune să devină un prieten si confident important prin indeplinirea dorintelor acestora cu maxima seriozitate si pasiune pentru infrumusetare,  oferindu-le clienților soluții si pachete complete pentru a beneficia de un rasfat peste asteptari.

Dragostea de frumusețe este Gust. Crearea de frumusețe este Artă.

Ralph Waldo Emerson

Frumusetea este promisiunea fericirii.

Stendhal

MISIUNEA BEAUTY ARENA

Indeplinirea dorintelor clienților reprezintă misiunea noastră principală. Le ascultăm dorințele și le oferim cele mai potrivite soluții, în condiții optime si de relaxare totala. Urmărim îmbunătățirea continuă a performanțelor și a calității serviciilor oferite, pe baza observațiilor și a sesizărilor clienților. Asigurăm toate resursele necesare, inclusiv instruirea și pregătirea continuă a personalului, pentru dezvoltarea competențelor profesionale și a abilităților de a oferi servicii de cea mai bună calitate. Astfel, urmărim: satisfacerea cerințelor clienților; crearea unui mediu intern favorabil indeplinirii dorintelor clientilor.

Printre activităţile desfăşurate la sediul nostru, se numără:

– preocuparea pentru identificarea dorintelor- corelarea dorintelor clientilor cu serviciile prestate si indrumarea acestora catre cea mai optima solutie in vederea obtinerii de rezultate maxime.

– planificarea atentă a vizitelor in salon.

Considerăm că este responsabilitatea noastra sa purtăm cu clienţii, furnizorii, oficialităţile şi societatea un dialog deschis.

c

Program

Luni – Vineri : 09:00 – 21:00 Sambata: 09:00 – 17:00 Duminica: Inchis
Citeste mai mult
c

Tarife

Alege-ti serviciile dorite, afla totalul si vino la Salon Beauty Arena
Citeste mai mult
c

Parteneri

Cele mai bune rezultate se obtin cu parteneriate puternice
Citeste mai mult

Total: Lei